این یک وبسایت دمو است و با هدف تست ساخته شده است، هیچ‌یک از خدمات موجود در سایت برای ارائه نبوده و امکان درخواست از این وبسایت در حال حاضر وجود ندارد. رد کردن

ویزای توریستی مولتی ۵ ساله کانادا

canada visa

چطور ویزای توریستی کانادا بگیریم

ویزای توریستی کانادا فقط با هدف گردشگری است که اجازه ورود به گردشگران را می دهد یک گردشگر می تواند به مدت ۶ ماه در سال در خاک کانادا سپری کند که به دو گروه تقسیم می شود :

۱٫ویزای سینگل

۲٫ویزای مالتیپل

که این دو گروه نیز برای مدت معین مورد استفاده قرار می گیرند.

ویزای سینگل کانادا :

گردشگران با ویزای سینگل یا همان ویزای یکبار ورود فقط تا یک بار می توانند وارد خاک کانادا شوند وگرنه برای وارد شدن مجدد نیاز به اخذ ویزا خواهند داشت مگر این که گردشگران ، کانادا را به مقصد ایالات متحده ترک کنند در این صورت به گرفتن ویزا نیازی ندارند.

ویزای مالتیپل کانادا :

گردشگران با ویزای مالتیپل یا همان چندبار ورود حق ورود به کانادا و اقامت به مدت ۶ ماه در سال و هم چنین خروج از کانادا را خواهند داشت و دارندگان ویزا میتوانند در سال آتی بدون نیاز مجدد به ویزا وارد کانادا شوند . و پیشنهاد قابل توجه مشاوران ویزای کانادا برای اخذ ویزای پنج ساله این است که اعتبار پاسپورت خود را تمدید کنید .

معیارها و مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

مدارکی که باید برای افسر سفارت آماده کنید به ترتیب ذیل است :

۱٫پاسپورت معتبر.

۲٫سلامتی کامل جسمی و ذهنی.

۳٫قانع کردن افسر سفارت که شما به کشور خود برمی گردید.

۴٫داشتن یک برنامه سفر که در یک مدت مشخصی که در کانادا اقامت می کنید.

۵٫خارج شدن از خاک کانادا قبل از انقضاء تاریخ ویزا.

۶٫نداشتن انگیزه برای استخدام در کانادا مادامی که در کانادا هستید.

۷٫ثابت کردن اینکه خطر امنیتی ندارید.

۸٫موافقت کامل در مورد اطاعت همه جانبه قوانین و مقررات.

۹٫در صورت لزوم و درخواست افسر سفارت، ممکن است از شما تقاضای معاینات پزشکی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *